Om mig

Viktigt meddelande med anledning av Covid-19!

Mitt mål som din personliga stilrådgivare är att dina kläder, accessoarer, skor och ditt smink till 100% ska representera dig som person. Oavsett vad det innebär för dig

Enligt mig har alla ett eget sätt att vara vackra på, något som gör var och en unika på sitt sätt. Därför ser jag på kläder och smink som ett sätt att uttrycka personlighet. En av grundpelarna i min stilfilosofi att varken kläder eller smink har ett kön, utan är fritt fram att använda för var och ens egna kreativa estetik. Precis som att storlek, kroppsform och ålder endast ska ses som en guideline och inte ett hinder.

Personlig stil för mig är ett helhetstänk, från klädesplagg till accessoarer, smink och hår. Det är att ge utrymme för en individuell lekfullhet och kreativitet utan att vara en slav under rådande trender. För en personlig stil går aldrig fel och blir aldrig omodern. När man bygger en stil utifrån egna preferenser får man en garderob full med genomtänkta och älskade plagg och tillbehör som lätt kan matchas ihop på olika sätt, där allt känns absolut rätt och 100% mig.

En annan viktig grundpelare i min stilfilosofi är vikten av en hållbar garderob. Att innan man kastar sig ut och köper något nytt varje gång det händer någon större tillställning, istället ser över vad som redan finns, eller ser över möjligheten att låna av vänner/familj. Vi måste bli bättre på att använda det vi har, istället för att hela tiden köpa nytt.

Mitt namn är Maria Fjordbøge och jag är en kreativ själ med mycket skaparglädje. Jag utbildade mig till makeupartist vid Makeupstudion i Malmö 2013 och har sedan dess frilansat till och från. Genom åren har jag sminkat, gjort lättare hårstyling och klädstyling till olika typer av fotograferingar, så som editorials och porträttbilder. Jag har även jobbat som makeupartist till olika events så som brudmässor, modevisning och hårvisning. Som stilrådgivare är jag självlärd, med naturlig fallenhet för färg och form. Har dessutom en medfödd fingertoppskänsla när det kommer till att anpassa stil efter person.

Vill ni boka mig går det bra att kontakta mig på maria@mmakeup.se, utbud och priser hittar ni här. Det går bra att boka in mig som makeupartist från 1/6 och framåt, som stilrådgivare går det bra att boka in mig redan nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.