Prislista

Det går bra att boka in mig som stilrådgivare redan nu, och det går att boka in mig som makeupartist från och med 1 juni 2021. För din bekvämlighet kommer jag till dig på avsatt tid. Tar mig runt med lokaltrafik till de flesta ställen i Skåne, annars arbetar vi fram en lösning. För arbeten utanför Malmö tillkommer en reseavgift motsvarande kostnad för lokaltrafik och eventuell kostnad för övernattning. Bokning sker via maria@mmakeup.se, bifoga datum, en bild på dig, din idé och referensbilder. Vid bokning av stilrådgivning behöver även budget anges. Läs Villkor innan du bokar.

Personlig Styling

Digital Stilrådgivning

Till dig som behöver en quickfix inför ett viktigt möte, ny arbetsplats, en dejt etc. Vi arbetar tillsammans utifrån vad du redan har och och om så behövs tittar vi också på vad vi kan tillföra för att göra garderoben mer användbar och komplett. Denna tjänst passar även dig som kört fast i gamla spår och önskar nya idéer till att kombinera dina befintliga plagg i garderoben. Konsultation sker via e-post och/eller videochatt och kan bokas inom hela Sverige.

Pris: 500:-

Jag har inget att ha på mig

Till dig som vill ha en hel makeover. Att våra stilar ändras med tiden är inget ovanligt och de flesta går igenom perioder där inga plagg i garderoben känns rätt. Här arbetar vi från grunden för att skapa en personlig stil som alltid känns 100% dig. Vissa inköp kan bli nödvändiga, och du som kund sätter självklart budgeten. Denna tjänst utförs genom personligt möte inom Skåne. Går med fördel att kombinera med en inledande garderobsrensning, önskas detta går det bra att kontakta mig för ett paketpris för båda tjänsterna.

Pris: 1000:-

Festligt

Till de där speciella tillfällena som kräver lite mer eller där du måste rätta dig efter en klädkod, tex bröllop, dop, bal, jubileum eller andra högtider. Oavsett om du har alternativ i garderoben eller behöver hjälp att hitta något nytt. Denna går att utföras både digitalt inom Sverige och genom personligt möte inom Skåne.

Pris: 950:-

Garderobsrensning

När det känns övermäktigt och du inte vet vart du ska börja, då hjälps vi åt att rensa i garderoben. Vi utgår ifrån din stil och sorterar efter vad som ska vara kvar, vad som kan skänkas och tex säsongsplagg som kan läggas undan för förvaring. Tidsåtgång: ca 2-4 timmar.

Tillval Organisering: Efter garderoben är rensad hjälper jag dig att organisera upp den för att du lättare ska få en överblick över dina plagg. Tidsåtgång: ca 3-6 timmar, inkl rensning.

Pris exkl tillval: 1500:- Inkl tillval: 2500:-


Makeup (från 1/6 2021)

Makeupkonsultation

Till dig som vill lära dig lite mer om att lägga makeup på dig själv. Du får lätta och användbara tips och trix som gör det lättare för dig att lägga allt från en bra och tidsbesparande vardagssminkning till en extravagant festsminkning. Denna tjänst passar även till de brudar som gärna gör sin brudsminkning själv, men önskar lite stöd på vägen. Erbjuder också lättare konsultation kring färgval när det gäller ögonskuggor, läppfärger som passar just dina färger. Konsultation kan ske digitalt inom Sverige och genom personliga möten inom Skåne.

Pris: Från 250:-

Vardagssminkning

Naturligt med fokus på att ta fram dina bästa sidor för tex CV/Pass/Körkort, möte, intervju, date eller liknande.

Pris: 500:- (800:- inkl lättare hårstyling*)

Festsminkning

För de där speciella tillfällena när man vill vara extra fin, tex utekvällen, balen eller födelsedagsfesten. Inklusive lösögonfransar/trebensfransar om önskemål finns.

Pris: 1000:- (1300:- inkl lättare hårstyling*)

Brudsminkning

Sminkning till din stora dag, inklusive konsultation som planeras in i god tid innan bröllopsdagen. Lösögonfransar/Trebensfransar ingår i priset. Vattenfast mascara är obligatoriskt.

Pris: från 2500:- (+1000:- för lättare håruppsättning*)

Event/SFX

Smink för tex högtid, premiär, mässa, scenuppträdande, Halloween, eller annan typ av tillställning.

Pris: Kontakta mig med idé för ett kostnadsförslag

Paketlösningar

Det går även bra att boka mig för en kombination av stilrådgivning/styling och makeup, där vi arbetar fram en helhetslook som en del av en makeover eller för de där speciella tillfällena.

Pris: Kontakta mig för kostnadsförslag.

Testshoots

Smink och ev hår och övrig styling för portfoliobilder riktat till nyblivna modeller eller redan etablerade modeller som vill uppdatera sitt portfolio. Kontakta mig för mer information.

*Inklusive hårnålar och produkter, men inte håraccessoarer.