Prislista

För tillfället erbjuder jag bara personlig styling, men det går att boka in mig som makeupartist från och med sommaren 2021. För din bekvämlighet kommer jag till dig på avsatt tid. Tar mig runt med lokaltrafik till de flesta ställen i Skåne, annars arbetar vi fram en lösning. För arbeten utanför Malmö tillkommer en reseavgift motsvarande kostnad för lokaltrafik och eventuell kostnad för övernattning. Bokning sker via maria@mmakeup.se, bifoga datum, en bild på dig, din idé och referensbilder. Läs Villkor innan du bokar.

Personlig Styling

Digital Stilrådgivning

Till dig som kört fast i stylingen och önskar nya sätt att kombinera plaggen i garderoben, som behöver hjälp att leta specifika plagg men inte har tiden eller orken att göra det själv eller till dig som vill ha rådgivning och stiltips inför event/festligheter/högtider. Konsultation sker via e-post och/eller videochatt och kan bokas inom hela Sverige.

Pris: 500:-

Jag har inget att ha på mig

Till dig som har garderoben full med kläder, men behöver hjälp att få till den där perfekta outfiten till mötet, intervjun, dejten eller utekvällen.

Pris: 800:-

Festligt

Till de där speciella tillfällena som kräver lite mer eller där du måste rätta dig efter en klädkod, tex bröllop, dop, bal, jubileum eller andra högtider.

Pris: 1200

Garderobsrensning

När det känns övermäktigt och du inte vet vart du ska börja, då hjälps vi åt att rensa i garderoben. Vi utgår ifrån din stil och sorterar efter vad som ska vara kvar, vad som kan skänkas och tex säsongsplagg som kan läggas undan för förvaring. Tidsåtgång: ca 2-4 timmar.

Tillval Organisering: Efter garderoben är rensad hjälper jag dig att organisera upp den för att du lättare ska få en överblick över dina plagg. Tidsåtgång: ca 3-6 timmar, inkl rensning.

Pris exkl tillval: 995:- Inkl tillval: 1500


Makeup (från sommaren 2021)

Vardagssminkning

Naturligt med fokus på att ta fram dina bästa sidor för tex CV/Pass/Körkort, möte, intervju, date eller liknande.

Pris: 1250:- (1400:- inkl lättare hårstyling*)

Festsminkning

För de där speciella tillfällena när man vill vara extra fin, tex utekvällen, balen eller födelsedagsfesten. Inklusive lösögonfransar/trebensfransar om önskemål finns.

Pris: 1350:- (1600:- inkl lättare hårstyling*)

Brudsminkning

Sminkning till din stora dag, inklusive konsultation som planeras in i god tid innan bröllopsdagen. Lösögonfransar/Trebensfransar ingår i priset. Vattenfast mascara är obligatoriskt.

Pris: från 3500:- (+700:- för lättare håruppsättning*)

Event/SFX

Smink för tex högtid, premiär, mässa, scenuppträdande, Halloween, eller annan typ av tillställning.

Pris: Kontakta mig med idé för ett kostnadsförslag

Testshoots

Smink och ev hår och övrig styling för portfoliobilder riktat till nyblivna modeller eller redan etablerade modeller som vill uppdatera sitt portfolio. Kontakta mig för mer information.

*Inklusive hårnålar och produkter, men inte håraccessoarer.