Information & villkor

Om vi inte förhandlat fram annat är detta villkoren som gäller. Läs gärna igenom dem innan du bokar. Har du några frågor eller undrar över något går det bra att kontakta mig på maria@mmakeup.se.

Viktig information med anledning av Covid-19.

Pris

Aktuell prislista hittar du här. Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra priser. Uppdrag som bokats innan eventuell prisändring utförs till redan avtalat pris.

Resa och Boende

Jag utgår från Malmö och förlitar mig på lokaltrafik så långt det går, då jag inte har körkort. Reseersättning för uppdrag utanför Malmö tillkommer med kostnad för biljett enligt gällande priser hos Skånetrafiken. För uppdrag där övernattning behövs tillkommer även en kostnad för boende som avtalas vid bokning. För uppdrag utanför Skåne tillkommer alltid kostnad för resa och boende.

Allmänna villkor vid bokning

All bokning sker via mail till maria@mmakeup.se. I bokningen behöver datum, tid, namn, plats och telefonnummer finnas med. För lättare planering bifoga även en bild på klient, din idé samt gärna referensbilder. Vid bokning av stilrådgivning behöver även budget uppges. Om ett uppdrag kräver extra utgifter, så som t ex resekostnader och boende kommer jag att skicka ett kostnadsförslag till dig innan bokningen genomförs. Efter det att bokningen är genomförd kommer en bekräftelse skickas med avtal där det framgår vad som gäller för just ditt uppdrag, inklusive information om pris och eventuella tillägg, samt med ett frågeformulär som du ombedes svara på så snart som möjligt.

Jag förbehåller mig rätten att tacka nej till ett erbjudande som inte uppfyller de allmänna villkoren för bokning eller som kan påverka mitt varumärke negativt.

Betalning

Betalning sker via faktura som skickas ut av Cool Company. Var uppmärksam på förfallodatum, samt övriga betalningsuppgifter som framgår på den specifika fakturan. Du som privatperson kan vid undantagsfall betala via Swish. Detta bör då nämnas vid bokning och betalning ska ske innan uppdragsdatum. Vänligen notera att jag inte hanterar kontanter eller har möjlighet för kortbetalning.

ÅNGERRÄTT

Du som kund har rätt till 14 dagars ångerrätt och ångersfristen räknas från det datum som du som kund ingick avtal med MF Style & Makeup, det vill säga det datum som bokningsbekräftelsen skickades ut till dig. Vill du utnyttja ångerrätten meddelas detta via e-post inom 14 dagar.

Av- och Ombokning

För av-eller ombokning gäller följande:

  • Av-och ombokning måste ske via e-mail för att vara giltig.
  • Meddela mig så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan avtalad tid om du behöver omboka uppdraget. Jag förbehåller mig rätten att debitera en avgift för eventuella utgifter som tillkommer på grund av ombokningen.
  • Avbokning ska meddelas senast 14 dagar innan avtalad tid.
  • Avbokningar som sker inom 48 timmar innan avtalad tid kommer debiteras med halva kostnaden av uppdraget, men inga extra avgifter tillkommer
  • Avbokningar som sker inom 24 timmar innan avtalad tid kommer debiteras med hela kostnaden för uppdraget, men inga extra avgifter tillkommer.

Skulle jag få förhinder, eller bli drabbad av sjukdom, meddelar jag dig så snart som möjligt och som senast 24 timmar innan avtalad tid. Jag kommer även försöka hitta en ersättare, men kan då inte garantera att priset blir detsamma. Uppdrag som jag inte kunnat fullfölja kommer inte debiteras.

Övrig information

Här följer övrig information som är bra att veta om

  • Jag är allergisk mot pälsdjur. Finns hund eller katt måste detta meddelas i samband med bokningen. Då kan jag medicinera i förebyggande syfte, men det är en fördel om huden/katten inte finns på plats. Uppdrag som involverar boskapsdjur så som häst, ko, får eller liknande, undanber jag mig vänligt men bestämt.
  • Det är bra som jag har en bra upplyst plats, gärna vid ett fönster eller belysning med vitt ljus, och en avlastningsyta på din högra sida, som tex ett bord, hylla, fönsterkarm eller liknande, där jag ska utföra sminkjobb. Det är även bra att det är nära till kontaktuttag om håret ska stylas och stylingverktyg behövs.
  • För att kunna arbeta ergonomiskt med smink och hår är det bra om det finns en lite högre stol för dig att sitta på, alternativt två vanliga stolar så vi båda kan sitta. För hårstyling behöver du sitta på en vanlig stol.