Information & villkor

Om vi inte förhandlat fram annat är detta villkoren som gäller. Läs gärna igenom dem innan du bokar. Har du några frågor eller undrar över något går det bra att kontakta mig på maria@mmakeup.se.

Pris

Aktuell prislista hittar du här. Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra priser. Uppdrag som bokats innan eventuell prisändring utförs till redan avtalat pris.

Resa och Boende

Jag utgår från Malmö och förlitar mig på lokaltrafik så långt det går. Reseersättning för uppdrag utanför Malmö tillkommer med 5kr/km. För längre uppdrag där övernattning behövs tillkommer även en kostnad för boende som avtalas vid bokning. För uppdrag utanför Skåne tillkommer kostnad för resa och boende.

Allmänna villkor vid bokning

All bokning sker via mail till maria@mmakeup.se. I bokningen måste datum, tid, namn, adress och telefonnummer finnas med. För lättare planering bifoga även en bild på klient, din idé samt gärna referensbilder. Ska uppdraget ske på annan plats ska detta anges. En bekräftelse kommer skickas med vidare information om vad som gäller för just ditt uppdrag. Betalning sker via banköverföring eller Swish, se Betalningsalternativ.

Av- och Ombokning

För av-eller ombokning gäller följande:

  • Av-och ombokning måste ske via e-mail eller sms för att vara giltig.
  • Meddela mig så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan avtalad tid om du behöver omboka uppdraget. Om detta inte sker förbehåller jag mig rätten att debitera en avgift för utgifter som tillkommer på grund av ombokningen.
  • Avbokning ska meddelas senast 7 dagar innan avtalad tid.
  • Avbokningar som sker inom 48 timmar innan avtalad tid kommer debiteras med halva kostnaden av uppdraget. Resterande del återbetalas via banköverföring eller Swish.
  • Avbokningar som sker inom 24 timmar innan avtalad tid kommer debiteras med hela kostnaden för uppdraget.

Skulle jag få förhinder, eller bli drabbad av sjukdom, meddelar jag dig så snart som möjligt och som senast 24 timmar innan avtalad tid. Jag kommer även försöka hitta en ersättare, men kan då inte garantera att priset blir detsamma. Uppdrag som jag inte kunnat fullfölja återbetalas med fulla beloppet via banköverföring eller Swish.

Betalningsalternativ

Betalning sker som förskottsbetalning senast 10 dagar från det att bokningen bekräftats. Betalning sker via banköverföring till Handelsbanken, eller via Swish. Kontonummer och telefonnummer meddelas i separat mail efter bokningen bekräftats. Finns önskemål på faktura går detta att lösa, villkor för detta avtalas i samband med bokning. Ej betald bokning förfaller och avbokning meddelas via mail. Jag har ingen möjlighet att ta emot kontakter.

Övrig information

Här följer övrig information som är bra att veta om

  • Jag är allergisk mot pälsdjur. Finns hund eller katt måste detta meddelas i samband med bokningen. Då kan jag medicinera i förebyggande syfte, men det är en fördel om huden/katten inte finns på plats. Uppdrag som involverar boskapsdjur så som häst, ko, får eller liknande, undanber jag mig vänligt men bestämt.
  • Det är bra som jag har en bra upplyst plats, gärna vid ett fönster eller belysning med vitt ljus, och en avlastningsyta på din högra sida, som tex ett bord, hylla, fönsterkarm eller liknande, där jag ska utföra sminkjobb. Det är även bra att det är nära till kontaktuttag om håret ska stylas och stylingverktyg behövs.
  • För att kunna arbeta ergonomiskt med smink och hår är det bra om det finns en lite högre stol för dig att sitta på, alternativt två vanliga stolar så vi båda kan sitta. För hårstyling behöver du sitta på en vanlig stol.