Totally Nude perfection

MUA Matte Lipstick Totally nude
MUA Matte Lipstick Totally nude
Totally Nude Swatch
Totally Nude Swatch

Nu när jag ändå håller på att tipsa om bra saker från MUA Store, så kan jag passa på att rekommendera detta läppstift. Detta är verkligen det mest perfekta nude läppstiftet utan att bli för gult, beige eller brunt och det lägger sig perfekt på läpparna utan att kladda eller se torrt ut trots att det är matt. Använde det till en snabb läpp under hårvisningen jag var på i januari och det bara gled på som en dröm. Förstår inte varför jag inte har använt det här mer egentligen då det har varit en en del av min väska sedan jag fick hem det i höstas. Lite trist bara att jag inte fick en bild på hennes läppar, men de gjordes som en paniklösning fem minuter innan hon skulle ut på scenen. Och när jag gjorde min sotning i vintras så hade jag helt glömt att jag hade det. Får ta igen det snart tycker jag. Ja, priset? £1, helt galet jag vet! Rekommenderar det verkligen till er som letar det perfekta nude läppstiftet men ännu inte hittat det. Och för det priset så är det ju värt att prova, inte sant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.