Rabbit

1013826_10152353430870743_4074553797206725672_n

Barnmålningarna fortsatte i torsdags med denna kreation. Fick veta att de skulle fira förskolans dag i torsdags och att barnen gärna fick komma målade. Så det blev bara att kliva upp i ottan och kladda loss. Hon hade bestämt redan dagen innan att hon skulle vara kanin och en väldigt söt sådan blev hon också. Men tröttmössan till mamma glömde att smörja in henne med solskydd innan jag började kladda loss, så efter en heldag ute i solen hämtade jag henne lagom röd om nosen. När hon sen hade duschat och tvättat av sig kaninen hade hon vita märken i ansiktet efter nosen och rosetten. Det såg så kul ut.

Tycker det är rätt kul att göra barnmålningar men får så sällan möjligheten att göra det. Får väl börja luffa runt på diverse marknader eller boka in mig på barnkalas eller nått. Har ett par teman jag skulle vilja testa också, som tex Ironman och Hulken. Så det finns något för de tuffa killarna också.

Annars består min helg av softande och fotövningar. Börjar kunna gå utan kryckor här hemma nu och ute använder jag bara en krycka eftersom det är lättare gå med en än med två. Märkligt nog. Nu ska jag dock avsluta kvällen med lite film och se om jag håller mig vaken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.