Origins sunday treat

10153130_530257027086257_1407306079_n

 

Fick en ansiktsmask av söta Sonja när jag fyllde år och tänkte att det var på tiden att prova den nu, och samtidigt försöka få in en rutin på att skämma bort ansiktet lite. Har redan Estelle & Thild’s Detox Mask  Lily och tycker den är helt ok. Ikväll provade jag Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask och blev banne mig frälst. Älskar känslan av att verkligen känna mig ren efter jag använt mina masker och den här tog renheten till en helt annat känsla. Även om det var lite otäckt när den hade stelnat. Är nästan så jag skulle vilja använda den på hela kroppen. Finns den som duschcreme också? Eller kroppsinpackning?

 

Nu är det snart dags för sängen här borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.