Neon

PhotoGrid_1397319997661

I torsdags var jag på återbesök och omgipsning, men eftersom det bara gått en vecka så kunde man inte se så mycket förändringar. Fotleden är dock fortfarande stabil så de hade inget att invända på. Det var ganska märkligt att se sin fot helt grön, gul och blå (håren bjuder jag på). Dessvärre hade man missat att skriva i kallelsen att jag skulle till röntgen först så det blev att gipsa om och sen röntga. Fick välja färg själv och självklart valde jag gult. Dels för att det är en av mina favoritfärger, dels för att det var den snyggaste färgen på röret och kanske lite för att det snart är påsk. Fin sko fick jag också som ska vara på under dygnets vakna stunder både inne och utomhus, och det känns faktiskt skönt att ha den på. Får även börja belasta foten efter egen förmåga och det känns helt ok. Är mest nätterna som är jobbiga. Sover gärna inte på rygg och är så stel. Sen har jag vaknat med kramp ett par gånger då jag har en vana av att ligga och sträcka på mig som en katt. Så ena delen försöker sträcka ut medan jag försöker hålla emot och slappna av vilket resulterar i att allt drar ihop sig och det gör ont som attan.

Har i alla fall satt siktet på den 15 maj nu, då nästa återbesök är, och hoppas verkligen att jag slipper gipset då. Men nu får vi se. De förlängde min sjukskrivning till den 8 juni så det känns lite mörkt.

 

Annars njuter vi påsklov hela familjen, det regnar ute och de små pysslar inne. Har lovat mini att hon ska få gå påskkärring på skärtorsdag så hon och storasyster håller på att göra påskkort. Minns att jag tyckte det var jättespännande i den åldern.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.