Men kom igen!

923984_1495573704010194_1526188944_n

 

 

Alltså hur mycket otur får en tjej ha egentligen? Här har jag hade jag haft en helt ok vecka på jobbet. En fantastiskt kväll med fantastiska vänner i fredag och jobb igen lördag och söndag. Och det var väl där det började. Rinnande näsa och helt däckad i lördags vilket jag trodde var allergier, sjukt mycket gräspollen i luften den dagen. I söndags var halsen helt svullen och näsan täppt så kunderna hörde knappt vad jag sa. Och när kvällen kom ja då kom febern också, sedan dess har jag varit helt utslagen. Idag har ifos febern släppt och halsen gör inte alls lika ont längre. Däremot har jag dragit på jobbig slemhosta. Och känner jag den rätt så kommer den utvecklas till en härligt irriterande rethosta innan det här är över.

Ja, hon är bitter. Riktigt bitter. För det här var precis vad jag inte behövde just nu. Fler sjukdagar. Men man får väl ta det som det kommer och bara vara positiv. Fördelen är att det verkar försvinna lika snabbt som det kom. Och jag jobbar midsommarafton, så dessa två sjukdagar kommer jag få tillbaka i storhelgsobn.

En annan positiv sak är att min nya logga är klar, och den är så snygg! Kommer lägga upp den på sidan inom kort. Har nya visitkort på gång också och är så nöjd med dem. Det fattas bara att få dem i print.

Och nu sitter jag uppkrupen i soffan och tittar på fotbolls-VM. Första gången hittills. Mexico mot Brasilien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.