Here she goes again

10171228_10152265837480743_229106772_n

 

Det här roade jag mig med igår. På väg ner för trappen i går morse snubblade jag till i mina platåskor och satte mig olyckligt på höger fot. Knak sa det precis som när man knäcker en kvist och borde ha insett vad som hänt. Efter besök hos vårdcentral, dit jag tog mig haltandes med paraply som enda stöd, och en tur till röntgen så visade det sig att den är bruten. Det tunna benet vid namn Fibula precis ovanför fotknölen. Så nu sitter jag där jag sitter med foten i gips. En månad kort från ett år efter jag bröt lillfingret. Det komiska är att jag hos ortopedakuten hamnade i samma undersökningsrum som då. Och att jag ligger där med orakade ben och hobbitfot när byggets snygga läkare traskar in. En sådan där ung nyutexaminerad sak som ska klämma på fot och ben.

 

Det som ligger framför mig nu är först sjukskrivning fram till den 16 april, så får vi se sen. Väntar på remiss till ortoped för omläggning och så får vi se sen. Fördelen är att det är grym core-träning att hoppa runt på dessa kryckor. En halv dag och jag vaknade upp med träningsvärk som inte är av denna värld. Men klagar heller inte för jag behöver verkligen träna den delen av kroppen. Så om en månad är kommer jag älska resultatet. Inget ont som inte har något gott med sig med andra ord.

 

Nu ska jag bara hitta en lösning till vardagssysslorna, som disk och tvätt. Kan ju inte sitta på mitt arsle och se detta bara ligga.

2 Comments

  1. Du har allt bra med otur vännen. Men du har väl fortfarande frikort så denna gång blir kalaset inte lika dyrt. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.