BTS: Yasmine

midsummernightsdream-bts

 

Efter jag hade fått bilderna från Nelly gick jag igenom galleriet på mobilen för att se om jag hade fotat några egna bilder. Det är spännande hur minnet kan svika ibland. Hittade i alla fall två lite halvkassa bilder, måste bli bättre på att ta med en kamera eftersom mobilens kamera är lite sisådär nuförtiden.

Har använt .färg till större delen av sminkningen, namnger övriga produkter i beskrivningen.

Grund: Creme foundation i färgerna cream, nougat, toffee och lite fudge blandat till en nyans för att passa hennes gyllenbruna hy. Pudrade med vanilla blandat med lite fudge och avslutade med mineralpuder Nordic Golden Oriental för att ytterligare binda ihop hennes solbrända axlar och decolage med ansiktet.

Ögon: Från Chokladpaletten har jag använt färgen Kakao till globskugga och färgen Honung som lockskugga och mjuk dropp under ögat. Duttade sedan skimmret Golden Sand över hela ögonlocket för mer lyster. Använde cake eyeliner till fransmarkering, klippte sönder ett par Grimas #103 lösfransar och gjorde trebensfransar av dem för extra lyft i ytterkant. Avslutade med Max Factor False Lash Effect Gold. Ögonbrynen ville vi behålla naturliga så jag borstade bara igenom dem med torr skugga i färgen Peppar (Chokladpaletten).

Kinder: La shading genom att blanda nougat och peppar från Chokladpaletten i underkant av kindben, i tinning, mitt under underläppen och lite lätt vid näsbenet. Highlightade kindben, panna, näsben, ögonbrynsben och amorbågen med färgen grädde, också från Chokladpaletten. La även shading och highligt på nyckelbenen för att framhäva dem mer. Till rouge blandade jag färgerna Ros och Linnea från Karamellpaletten. Avslutade med att lägga dusting med Sheer Cover Lip to lid highligter bronze uppe på kindbenet, i pannan och på nyckelbenen för extra lyster.

Läppar: Använde läppenna nr 9 som bas och sedan la jag en mörkt rödlila(längst upp i mitten) färg från läppaletten för att matcha Yasmines nagellack.

 

Är riktig nöjd med sminkningen och det var kul att göra en ren skönhetssminkning som omväxling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.