Back on track

beach_quick summerlove

 

Så var vi igång igen! Två tfp-jobb på planeringen de kommande två veckorna varav det första nu på torsdag. Om vädret tillåter bär det av till Ljunghusen för fotosession på stranden i solnedgång. Fotografen sa intensiv makeup och vilt hår så jag planerar en skimrig smokey eye och lockigt strandhår. Modellen har naturligt vågigt hår vilket passar perfekt till detta. Ska bli spännande att se hur det blir och har verkligen sett fram emot att jobba med just den här fotografen. Måtte vädergudarna vara på vår sida!

Sen hinner jag inte mer än komma hem fören det är dags för nästa. Då blir det också utomhusfotografering med sommartema, men bland grönskan i slottsparken istället. Och betydligt mer färg. När jag tänker efter så har jag faktiskt inte arbetat så mycket med färg, vilket är lite trist eftersom jag älskar färg.

 

Har mer idéer också men tiden har inte riktigt räckt till. Inte orken heller. Nästa vecka åker jag och barnen upp till skogen och sen ännu mer in i skogen där man befinner sig i total radioskugga. Ingen mobil, ingen facebook, inga mail. Bara tystnad, natur och avslappning. Hade kunnat stanna hur länge som helst och är rädd för att ett par dagar inte kommer vara nog. Måste bli bättre på att koppla ifrån och bara vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.